Цените на билетите за Пулев - Питър надминаха очакванията

OFFNews 04 ноември 2016 в 14:49 4512 1

Между 60 и 300 лева ще трябва да извадят любителите на бокса, които искат да проследят мача за пояса във версия Световен боксов съвет в тежката категория между Кубрат Пулев и Самюъл Питър в "Арена Армеец" на 3 декември.

Пропуските са разделени в седем ценови категории, като най-скъпите са за местата непосредствено около ринга. За тях ще се плаща по 300 лева. Останалите цени, според мястото в залата, са съответно 60, 90,120, 140, 160 и 200 лева.

Пропуските ще бъдат пуснати в продажба днес на www.eventim.bg, а очакванията на организаторите са да се свършат бързо. Обявените цени надхвърлят двойно очакванията, които бяха в диапазона между 30 и 150 лева.

"Интересът към този сблъсък е огромен. Всеки, който иска да изживее това историческо събитие, трябва да си купи билет, докато още може. Това е много опасна битка.

Питър е бивш световен шампион с унищожителен удар и знаем, че той идва в България, за да победи. Кубрат ще трябва да разчита на подкрепата на феновете си у дома, за да преодолее този труден противник и да продължи да се бори за световната титла", каза промоутърът Кале Зауерланд.

Феновете вече реагираха отрицателно на обявените цени. Всеки може да прецени сам за себе си дали са високи или нормални, но е безспорен факт, че в България се провежда за първи път мач от толкова високо ниво в професионалния бокс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови