Между 15 и 50 лева струват билетите за България - Хърватия

OFFNews 26 септември 2014 в 16:27 4511 1

Ясни са цените на билетите за домакинския мач на България срещу Хърватия на 10 октомври от 21:45 часа, втори кръг от група H на квалификациите за ЕВРО 2016 във Франция. 

Сектор “А” – 50 лв.

Сектор “В” – 30 лв.

Сектори “Б” и “Г” – 15 лв.

ВИП – 200 лв.

Пропуските за двубоя ще бъдат пуснати в продажба от 2 октомври на касите на Националния стадион "Васил Левски" на ул. "Гурко" и до езерото "Ариана". На 4 и 5 октомври, събота и неделя, ще работи само касата до езерото "Ариана".

За по-нетърпеливите www.eventim.bg ще предлага онлайн билети за мача още от 29 септември (понеделник). Към стойността на билета при закупуване онлайн се добавя и такса обслужване в системата на Eventim, която е 6% от стойността на билета, но не по-малка от 1 лв. Такава такса при закупуване на билет на каса няма да бъде начислявана.

Мачът е първи домакински двубой за националите ни от новия квалификационен цикъл за Европейското първенство през 2016г. във Франция.

В първия си мач България победи като гост Азербайджан с 2-1 след късен гол на Венцислав Христов. По този начин "лъвовете" стартираха с три точки надпреварата в групата, в която първите два отбора в крайното класиране отиват директно на Европейското, а третият тим си осигурява място на баражите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови