Емил Велев срещу бившия си тим за Купата

Васил Георгиев 05 декември 2011 в 11:23 1598 0

Новият треньор на Локомотив (Пловдив) Емил Велев ще изведе отбора си срещу тима на сърцето си - Левски на 1:4-финалите в турнира за Купата на България по футбол.

Това стана ясно, след тегления днес жребий за тази фаза от надпреварата. Както е известно, спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо пък тръгна за големия футбол от Локомотив (Пловдив). Актуалният носител на трофея ЦСКА ще гостува на втородивизионния Септември (Симитли).

Тимът от Западната "Б" група е сателитен на Левски, като "сините" изпращам именно там за обиграване част от юношите си. Другият втородивизионен тим, стигнал до тази фаза на надпреварата Ботев (Пловдив) ще приеме на стадион "Христо Ботев" есенният първенец в "А" група Лудогорец (Разград).

Последният полуфиналист ще определят тимовете на Литекс и Миньор (Перник), като двубоят ще се изиграе в Ловеч. Срещите трябва да се изиграят през март 2012 г., като точната дата ще стане ясна, след като от БФС обявят програмата за първенствата в "А" и двете "Б" футболни групи.

Жребий за 1/4-финалната фаза в турнира за Купата на България

Литекс - Миньор (Перник)

Ботев (Пловдив) - Лудогорец

Септември (Симитли) - ЦСКА

Локомотив (Пловдив) - Левски

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови