Дербита от Серия А и мачa на звездите в НХЛ през уикенда по MAX Sport

OFFNews 25 януари 2019 в 15:51 2865 0

Уикенд програмата на спортните канали на А1 ще предложи на футболните фенове поредната доза емоции от първенствата на Италия и Испания.

Кръгът в Серия А се открива в събота с двубоя между Сасуоло и Каляри от 16:00 часа, а от 19:00 часа Сампдория е домакин на Удинезе. Големият мач за деня е между съставите на Милан и Наполи и е с начален час 21:30. Въпреки колебливите си изяви, „росонерите” водят сериозна битка за заветното 4-о място в Серия А, което осигурява участие в Шампионската лига. За да се задържат пред съставите на Лацио и Рома, момчетата на Дженаро Гатузо трябва да гонят трите точки срещу силния състав на Наполи, който категорично е заел втората позиция зад лидера Ювентус. Всички съботни двубои от 21-ия кръг на Серия А ще се излъчват пряко по MAX Sport 3.

MAX Sport 3 ще предава пряко още четири мача от италианското първенство в неделя. Програмата стартира в 13:30 часа с Киево – Фиорентина, а след това, от 16:00 часа, Аталанта е домакин на Рома. В 19:00 часа Интер има трудната задача да вземе трите точки при гостуването си на Торино, а голямото дерби в неделния ден противопоставя един срещу друг борещия се за зона Шампионска лига Лацио и хегемона Ювентус.

През уикенда новият спортен канал на А1 – MAX Sport 4 – ще предложи на феновете на испанския футбол пряко цели 8 двубоя от 21-ия кръг в Ла Лига. Съботната програма се открива с мача Севиля срещу Леванте от 14:00 часа, а от 17:15 часа Атлетико Мадрид ще гони 3 точки у дома срещу Хетафе, за да продължи преследването на Барселона. В 19:00 часа Леганес посреща Ейбар, а от 21:45 часа денят затварят съставите на Атлетик Билбао и Бетис.

В неделя от 13:00 часа Валядолид посреща Селта, а от 17:15 часа е време за каталунското дерби между Жирона и Барселона. В 19:30 часа Валенсия посреща Виляреал в сблъсък между два славни тима, които имат сериозни проблеми през настоящия сезон. Неделните мачове се затварят с интригуващия сблъсък между Еспаньол и Реал Мадрид от 21:45 часа. След успеха си срещу Севиля в последния кръг мадридчани еднолично заеха третата позиция в Ла Лига. Момчетата на Сантяго Солари обаче все още изостават на цели 10 точки от лидера Барселона и трябва да гонят задължителен успех в гостуването си в Каталуня тази неделя.

Освен футболни емоции, програмата на MAX Sport ще предложи на спортните фенове и зрелището наречено „Уикенд на мача на звездите” в Националната хокейна лига (НХЛ). Тази година домакин на събитието ще е SAP Center в Сан Хосе. Шоуто ще продължи два дни, като през първия, на 26 януари от 04:00 часа, ще се състои състезанието за хокейни умения. На 27 януари от 03:00 часа пък е време за „Мача на звездите”, който от няколко години има нов атрактивен формат и противопоставя най-добрите играчи в съответните дивизии едни срещу други в числено намалени състави. Зрелището ще може да се проследи в ранните часове на събота и неделя по MAX Sport 2.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови