Сачева, ГЕРБ: Доказали сме, че си изпълняваме обещанията

OFFNews 08 март 2021 в 11:17 1149 0

„Това, което възнамерявам да работя в следващия парламент, е свързано отново с политиките по заетостта и със социалното подпомагане. Ще работя за изцяло нов Кодекс на труда и Закон за насърчаване на заетостта, както и за реформа в социалното подпомагане и Кодекс за социална подкрепа". Това заяви социалният министър и кандидат-депутат от ГЕРБ Деница Сачева пред бТВ в първия дамски предизборен сблъсък.

Тя подчерта, че приоритетът за нейния избирателен район - Добрич, ще е свързан с образователната инфраструктура на града.

Сачева посочи, че от първия регистриран случай на коронавирус у нас точно преди година, правителството винаги се е водило на първо място от здравето и живота на хората.

„Винаги сме се вслушвали в Националния оперативен щаб и в това, което казват здравните професионалисти и сме се стремили да има баланс между политическите, социалните, здравните и икономическите последствия. Балансът ни дава възможност много по-леко да преминаваме през кризата от много други държави“, заяви Сачева.

Ть посочи, че засега няма да има затягане на мерките срещу разпространението на коронавируса.

„За нас говорят резултатите. Нашият основен девиз е „работата, работа, работа“. Заложете на хората, които не ви дават обещания, а са доказани, че могат да изпълняват казаното“, добави Сачева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови