Нинова към Борисов: Не Вие, а моята партия решава какво да казвам

OFFNews Последна промяна на 03 май 2021 в 12:48 3447 0

Въпреки че е един от най-значимите празници, премиерът в оставка Борисов продължи да раздава напътствия и да се меси в работата на други партии, в нашия случай - на БСП.

Така лидерът на социалистите Корнелия Нинова отговори на думите на премиера в оставка Бойко Борисов, който отново коментира действията на БСП.

"Борисов си позволи да каже: "Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме парламента, да връщат мандата, защото Борисов продължавал да управлява".

"Г- н Борисов,

Какво може и какво не може да казвам - решава единствено моята партия, а не вие. При обективната невъзможност да се състави ново правителство всеки ден протакане осигурява време на Вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безконтролно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред верните си хора във второто и третото ниво на властта.

Не Вие, а Конституцията казва какво следва в такива случаи. Вие достатъчно я потъпквахте 11 години, така че не ме изненадва какво говорите и сега. В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен от президента Радев, който да поеме отговорност за управлението на страната, отколкото оставане на Вашето правителство в оставка.

И накрая, уважавайте повече хората и празниците", заяви Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови