Руса жена ке помогне на България: Цвета Кирилова ще се кандидатира за президент

Дядото на бившата тв водеща й предал завета на рода Дуло, твърди конкурентката на Румен Радев за държавен глава

OFFNews 22 август 2021 в 09:45 97158 11

Бившата тв водеща Цвета Кирилова влиза в кандидат-президентската надпревара. Това стана ясно от нейна публикация във фейсбук.

Така конкурентите за поста на държавния глава Румен Радев за Дондуков 2 вече са двама - Кирилова и ММА боецът Станислав Недков.

Публикацията, с която бившата тв водеща съобщава намеренията си да става президент получават пламенна подкрепа сред следовниците й в социалната мрежа, а някои от тях припомнят предсказание на петричката врачка баба Ванга, че "руса жена ке помогне на България".

Във възванието си към нацията русокосата хубавелка заявява и следното - подбрали сме по-забележителните цитати:

"България е частица от съзнанието на Бог Отец и е единство на осъзнатата духовна сила на Човека, дръзнал със смирение, твърдост и търпение да покори големия и стръмен връх на Аз-а в себе си."

"От най-дълбока древност човешкото знание изследва влиянието на географската среда върху политическата дейност. В моите представи географската карта на света е координатна система с разположението на ценностите на човечество. Колкото повече отиваме на Изток, толкова повече светът се движи от философията и силите на духовната същност. Колкото повече отиваме на Запад, толкова повече светът се движи от рационалните, земните, прагматичните и материалните схващания. България обаче е център. Тя е люлка на древна цивилизация. Средище на голям духовен, морален и материален прогрес, с неизчерпаеми възможности."

"Ние, българите, сме майсторите на най-ранната каменна архитектура на Стария континент; най-ранната металургия на медта и златото. Ние, българите, сме занаятчиите, създали най-старото обработено злато в света. Ние, българите, сме в основата на най-ранния добив и обработката на полускъпоценни минерали; първата писменост, предшестваща с около 2000 години другите системи за писане. Ние, българите, създаваме първите в света стандартни единици за измерване; най-ранните в Европа центрове от градски тип с развита жилищна и обществена архитектура. Ние, българите, творим първите портрети – реалистични човешки изображения с индивидуални черти. И всички ние сме длъжни да знаем, че най-старата човешка цивилизация се е зародила преди повече от 8 хилядолетия в района около Черно море и долното течение на Дунав и е процъфтявала не къде да е, а по нашите земи."

"Преди да си отиде от този свят дядо ми предаде завета на предците ни от рода Дуло, написан с калиграфско съвършенство. Разказа ми, че се е натъкнал на апокрифния документ из лавиците на стара библиотека, далеч от България."

"Ние всички сме Спартак и сме длъжни да заявим на висок глас. Спартак е българин! Ние имаме фантастична възможност и никой не може да има претенции към нашето забележително културно наследство, освен нас."

"За първи път в историята си, България може да има държавен глава жена. Женското начало винаги е било водещо за разцвета, благоденствието и поддържането на семейното и духовното огнище на нацията."

"Дойде НОВОТО ВРЕМЕ! Времето на Светлината и на Просвещението. И като Президент ще бъда изразител на добротата, която е заслуженият образ на България. Името на нашата Родина е в женски род и означава носител на мир и единство от светлина, добродетели, благородство, твърдост, смелост, търпение, духовен подем и реализация на Божествения закон, този на Истината. Каквото е горе, това е и долу!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

10

Atan

29.08 2021 в 21:29

Ала - бала! Глупости и лъжи! Прави историята на нищо. Кой ли стои зад нея?

6500

9

petio01

23.08 2021 в 11:32

Някак си не се връзва обективната и интересна информация на Оф-нюз с подобни самохвалебствия. И за пари не би трябвало да се прави от сериозна медия.

11948

8

зора

22.08 2021 в 15:42

Трябва да се боядисат, не стават.

2041

6

Антибоков

22.08 2021 в 14:07

Простотията на Борисов няма край. И хиляди кандидати да издигнете за президентските избори резултатът ще е един и същ като на Цецка Цачева. Свърши се с герб. Всички интелигентни хора го разбраха. Но олигархията стояща зад Баце няма да се предаде лесно. Всички тези предсмъртни напъни ще доведат най-много до президентска република начело с Радев. А приказки като тези, че блондинка ке оправи България са за пред простите гербери и за да си заработят надника някои медии.

2019

4

Букурещ

22.08 2021 в 11:57

... и нали се сещате, че тази дето ще ви спаси трябва да е естествено руса...

8053

3

DARTH VADER

22.08 2021 в 11:54

БОЖЕ,КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ...

2019

2

Букурещ

22.08 2021 в 11:48

Жива да не бях, да си приготвим джапанки те и на плаж към морето ,но по-навътре да се давим:)!
 
X

Подкастът на OFFNews