Йоко Оно: Страх ме е от убиеца на Джон Ленън

OFFNews 14 октомври 2015 в 14:15 6493 0

Снимка Архив

Йоко Оно.

"Да, притеснявам се. Преди време казах, че Марк Чапман е луд, но вероятно не е. Вероятно е имал цел, която е искал да постигне. Не мисля, че го е извършил само от емоционална подбуда. Има причина, проста или сложна, която го оправдава пред себе си, което е плашещо".

Това споделя в интервю за The Daily Beast Йоко Оно. Жената, останала в историята като човека, разделил Бийтълс, говори за сексуалността, наркотиците и убиеца на Джон Ленън.

Миналата година на Марк Чапман, излежаващ доживотна присъда за убийството на Джон Ленън, за осми път беше отказано помилване.

Оно е на мнение, че щом веднъж Чапман е убил, може да го направи отново, като този път жертвата може да бъде тя или синът й.

Запитана относно наркотиците, които са използвали с Джон Ленън, Йоко Оно не се притеснява да сподели, че основно на пушили марихуана, но че никога не я е харесвала.

Джон Ленън можеше да спи с мъже, но не намери нито един, достатъчно атрактивен, споделя Йоко Оно пред The Daily Beast.

Слуховете за любовна авантюра между Джон и мениджъра Браян Ъпстейн тя определя за неверни.

Според нея Ъпстейн е имал желание това да се случи, но Ленън го е отблъснал.

Оно смята, че връзката между Ъпстейн и Джон е била "любов, която никога не е консумирана".

Тя разказва, че в началото на годината, през която е убит, Джон Ленън е споделил с нея, че е можел да спи с мъж, но не е, защото не е имало достатъчно привлекателен за него.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews