Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Хари Потър разказва за борбата си с алкохола

OFFNews 16 юни 2014 в 16:37 21321 15

Даниел Радклиф
Даниел Радклиф

Актьорът Даниел Радклиф, изиграл Хари Потър в едноименната филмова поредица, разкри, че е имал тежки проблеми с алкохола, но е спрял да пие преди 4 години.

Понякога се появявах още неизтрезнял на снимачната площадка, признава 24-годишният британец в интервю за "Скай артс".

Радклиф прибегнал до пиенето, за да се справи с напрежението от известността си и страха от провал: "Мислех си: Ами ако тези, които казват, че няма да продължа кариерата си (след "Хари Потър" - б.р.), се окажат прави? Ако попадна в онези списъци от типа "Къде са те сега".

"Сега вече хората не крещят "Хари Потър", щом ме зърнат. По-скоро ме наричат с истинското ми име и това е прекрасно. Но винаги ще съм благодарен за всичко, което тази роля ми даде", добавя Радклиф.

Актьорът не за пръв път говори за проблемите си с алкохола, заради които е пълен въздържател от август 2010-а. В интервю от 2012-а той споделя, че пиенето било разрушително за здравето и социалния му живот.

"На 20 се бях превърнал в отшелник. Живеех в постоянен страх кого бих срещнал, какво може да съм казал, какво може да съм направил пред него, затова си стоях заключен вкъщи и пиех. Не бях себе си. Принципно съм весел, учтив, а се бях превърнал в груб досадник", казва Даниел.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews