Затопляне - температурите скачат до 10-15 градуса

ОFFNews 07 февруари 2014 в 07:53 3394 0

Температури
Температурите ще се покачат в следващите дни.

Времето ще се затопли. Днес и през следващите дни дневните температури ще се повишат до 8-10 градуса, сочи прогнозата на метеоролозите на БАН.

Oще днес в Югозападна България температурите ще скочат до 10-11 градуса. В района на Пловдив и Кърджали стойностите ще са в порядъка 9-10 градуса.

В София по обяд ще е 8 градуса. По-студено ще остане на Северозапад. Във Видин максималните стойности на термометрите ще показват едва 2 градуса, в Монтана - 6. Толкова ще е и в Плевен.

В следващите два дни температурите в Южна България ще се повишат с още един-два градуса, като единствено в Северозападните части ще има леко понижение. В южната част на страната се очакват и превалявания. В неделя вече ще е "пролет" в района на Благоевград, Сандански, Кърджали, Варна и Бургас, където се очакват температури от 13-15 градуса, а в останалите райони - между 9 и 12. Отново ще е по-студено в района на Видин, където и в неделя прогнозата е за минусови максимални температури - около -1 градуса. В района на Монтана и Плевен - 6 градуса.

Най-важното
Всички новини
X

Да помогнем на украинските деца!