Малки изненади за най-големите майстори вкъщи

ОFFNews 16 ноември 2016 в 12:11 4031 0

Ако обичаш всичко в дома ти да е изрядно и след работа често се случва да разместиш някой и друг шкаф за разнообразие или пък да затегнеш някоя прискърцваща вратичка, а ремонтът вкъщи е още един забавен начин да изкараш уикенда с любимите хора, вероятно вече разполагаш с цял арсенал инструменти за целта.

Но за истинския майстор още един инструмент никога не е излишен – той е по-скоро ценна резерва, която може веднага да влезе в употреба. Ето няколко идеи от ClubSmart, с които да зарадваш всички майстори вкъщи.

1. Комплект инструменти

Предлага се в удобна кутия за съхранение и в различни конфигурации, които всеки истински майстор би оценил. Както и при пъзелите, колкото повече части съдържа комплектът от инструменти, толкова по-интересно е да се забавляваш с него. Комплектите, които се предлагат в ClubSmart каталога, могат да включват до 48 части – като отвертки с магнитен закален връх, комплект бургии, тресчотка с магнитен накрайник, битове 25 мм и 50 мм, вложки, свредла, конусен зенкер, адаптер и още много други незаменими „играчки“ за всички сръчни ръце.

2. Акумулутарна ответрка

Това е изключително полезна джаджа, с която майсторът вкъщи бързо и лесно ще се справя със всякакви винтчета и болтчета. Отвертката е лека и удобна за работа, с напрежение на акумулатора от 3,6V, 5Nm въртящ момент и с литиево-йонна технология, която напоследък се налага при батериите, гарантира повече мощност и дълготрайност на заряда. Може да съчетаете отвертката и с един комплект накрайници за отвертка от 33 броя.

3. Ударна бормашина

За радост на майсторите вкъщи, както и на всички съседи във входа, с една ударна бормашина лесно ще пробиваш отвори във всякакви повърхности като метал, дърво, пластмаси, стъкло и керамика. Бормашината е с висока мощност от 500W за по-кратка и по-малко шумна работа.

4. Пароструйка

Mногофункционалната водоструйна машина е подходяща не само за миене на автомобили, но и за премахване на замърсяване от различни повърхности, така че би се вписала чудесно в нужните инструменти за един чист завършек на ремонтните дейности вкъщи.

5. Прахосмукачка за автомобил

Ако обичаш да поддържаш в изрядно състояние не само дома си, но и колата си, то може да си направиш един малък подарък с компактна прахосмукачка за автомобил, с която возилото ти винаги да блести от чистота. Прахосмукачката се предлага с адаптер за автомобил, ергономична дръжка и полезни аксесоари за по-ефективна работа.

Повече идеи за малки и големи подаръци за теб и любимите ти хора може да намериш в ClubSmart каталога на Shell. Не забравяй, че валидността на точките начислени преди три години изтича на 31.12.2016 г. 

Провери  баланса по твоята ClubSmart карта, както и броя на застрашените ClubSmart точки, и ги обмени сега – защото малките неща имат голямо значение.

Платена публикация

Най-важното
Всички новини