9 танца разказват 9 истории на One Dance Week

ОFFNews 17 септември 2015 в 18:28 2176 0

По-малко месец ни дели от международния танцов фестивал One Dance Week, който ще се проведе от 17 октомври до 1 ноември в Пловдив.

За да насърчи всички ценители на съвременния танц и пърформанс, а и да даде възможност на всеки любопитен да се запознае с неговата магия в продажба в мрежата на Eventim е пуснат фестивалният пас, който дава достъп до всички спектакли от програмата.

На цена от 40 лв. ще можете да се насладите на 9–те спектакъла от програмата на фестивала, създадени от световно признати имена от съвременното танцово изкуство.

Деветте хореографски творби в международната програма на One Dance Week ще разкажат девет различни истории, използвайки изразните възможности на танцовото изкуство - различни техники на движение, физическия инструментариум на тялото, като средство за създаване на сценични образи, фокус, музика, сценография - елементи, които карат публиката да съпреживява всяко едно движение на изпълнителите.

Програмата е структурирана в няколко модули, които обхващат различните аспекти на правенето и възприемането на съвременните изпълнителски изкуствa: танцови работилници за професионалисти и студенти; професионални работилници за сценичен светлинен дизайн; танцови ателиета за деца от различни възрасти, филмова селекция; серия от срещи и разговори на живо с артистите от международната програма на фестивала. Всички събития от съпътстващата програма на фестивала са с вход свободен.

Най-важното
Всички новини