Как един благотворителен жест помогна на двама непознати да намерят любовта

Последна промяна на 14 юни 2018 в 17:32 6964 0

Снимка Facebook

Благотворителен жест помогна на двама младежи да намерят любовта.

През 2000 година 7-годишният Тайрел Улф от Айдахо участвал в благотворителен проект, наречен „Операция: Коледно детенце“. В стара кутия за обувки той трябвало да постави училищни пособия, играчки и сувенири, както и писмо с приложена снимка. Момчето избрало своя снимка в каубойски костюм и родителите му занесли кутията в църквата, откъдето била изпратена на бедно семейство във Филипините.

Младежът забравил за случая, докато през 2009 година момиче на име Джоана Марчан не се свързало с него чрез Facebook. Тайрел решил да не отговаря, защото нямал представа коя е тя.

След известно време Джоана отново поискала да се сприятели с Тайрел в социалната мрежа и успяла да привлече вниманието му.

Двамата започнали да си пишат и момичето му разказало за прекрасния подарък, който получило от него преди цели 9 години.

Скоро младежите открили, че имат много общо помежду си и след година на комуникация решили да се срещнат. Тайрел отишъл при Джоана във Филипините, където тя и с останалите 7 членове на семейството ѝ живеели в малка къща и спели на земята. 

Второто му посещение продължило над един месец и се оказало решаващо за бъдещите им отношения. Тайрел поискал ръката на Джоана от баща ѝ и след благословията му двамата се оженили.

Днес, цели 18 години след щедрия жест, те са едно щастливо семейство, което се радва на своя малък наследник.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !