Какви часовници са модерни през 2022 г.

OFFNews 15 февруари 2022 в 15:56 3164 0

Модните маркови дамски часовници през 2022 г. са незаменим стилен аксесоар за всяка жена. Кокетният циферблат в комбинация с елегантна гривна е вечен символ на елегантност, която може да внесе разнообразие във всеки аутфит.

Актуални модни тенденции при марковите дамски часовници

В основата си този аксесоар включва два ключови компонента: циферблат и каишка. Модните маркови дамски часовници през 2022 г. притежават същият ярък акцент като останалите аксесоари, дрехи, обувки, прическа и грим. Говорейки за цветовете на циферблата, можем да кажем, че в предстоящия сезон дизайнерите са го направили не само класически черно и бяло. Характерна е ярката палитра от червени, лимонови, сини, лайм цветове. Давайки предпочитание на такъв аксесоар, часовниците вече изглеждат много интересни.

Класически цветове и дизайн

В тенденцията са кафяви, червени, бежови и златисти цветове маркови дамски часовници. Подобен елегантен дизайн е подходящ както за ежедневието, така и за излизане. Като правило каишката е изработена предимно от естествена кожа, а циферблатът е декориран с камъни. Декоративни елементи могат да бъдат кристали Сваровски, перли, злато и други метали и минерали.

Стилните маркови дамски часовници допълнени от елегантна каишка, са в състояние да разкрасят всяка една визия. Каишката може да е кожена, метална или силиконова.

Модата отдава предпочитание и на маркови дамски часовници с „мъжки“ дизайн. Тоа е изключително дискретен, може да се похвали с обем и голям циферблат. Комбинацията от сребрист метал с черен цвят се счита за класика, както и златисто-кафявата комбинация.

Сдържаният и строг дизайн на такива часовници могат лесно да се впишат както в ежедневния, така и в бизнес стила.

Винтидж моделите са още една тенденция. Тяхната красота е ненадмината и затова все още отеква в женските сърца, според модните стилисти.

Също така, спортните модели, които доскоро можеха да бъдат избирани само за спортни визии, сега се вписват идеално както в ежедневния, така и в офис стила.

Оригиналният дизайн също никога няма да излезе от тенденция. Страхотните модели с прозрачен циферблат е не по-малко впечатляващ. Дамите му отдават заслужено внимание!

Ако трябва да обобщим модните тенденции при прекрасните маркови дамски часовници, то класическите цветове винаги могат да бъдат разнообразни от наличието на кристали или други интересни декоративни елементи.
През 2022 г. ще бъдат популярни модерни дамски ръчни часовници с елегантна каишка, която определено може да добави женственост и стил към всеки аутфит. Докато моделите с големи циферблати са по-подходящи за официални срещи и отиване на работа.

Цифрите на циферблата могат да бъдат както класически арабски, така и римски, но не са изключени варианти и с кристали.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови