Магическото шоу C’est la Magie гостува през октомври в НДК (видео)

OFFNews 28 май 2024 в 14:00 1645 0

Снимка

Шоуто C’est la Magie гостува на 4, 5 и 6 октомври в зала 1 на НДК. Петима от най-талантливите световни илюзионисти пристигат у нас след безспорния си успех на Бродуей и в пълните зали по цял свят, посочват организаторите.

По думите им майсторите на илюзията се събират в ново шоу, за да прочетат мислите на зрителите, да се появяват и изчезват неочаквано, да левитират и да се впуснат в изпитания отвъд човешките възможности в едни от най-разтърсващите магически трикове.

Най-разпознаваемият португалски илюзионист Луис де Матос е известен с редица успехи по световните сцени. Казва, че неговата специалност е да предизвиква въображението на зрителите. Феновете му знаят, че той може за секунди да накара и слон да изчезне от сцената или ферари просто да се изпари във въздуха.

Джеймс Мор грабва журито на Britain's Got Talent със своята ловкост и ги оставя невярващи на очите си, а епизодът с кастинга му е гледан над 100 милиона пъти в YouТube. Изпълненията му са разпознаваеми със своята зрелищност, тъй като обича огъня, напълно необяснимите физически трансформации и предлага собствен прочит на най-опасните трикове на легендарния Худини.

Енцо Уейн е наричан „един от най-изобретателните илюзионисти на нашето време“, тъй като без усилие се появява и изчезва за миг на различни места на сцената, променяйки границите на видяното и възможното. За българската публика е подготвил запазената си марка - трик, който сам нарича „Телепортираща машина“.

Дарси Оук спира дъха на зрителите в последните секунди на таймера, когато успява да се изплъзне от хватката на опасността. Поканен е да демонстрира уменията си на 90-я рожден ден на кралица Елизабет II. Друг любопитен успех на Дарси е, че преодоля без усилие предизвикателството на култовия ютюбър Mr. Beast.

Корейският илюзионист Ю Хо-Джин e сред най-младите надежди на магичното изкуство и първият победител в Magic Grand Prix от азиатски произход.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх