Уил Смит ще участва във филм за бащата на Серина и Винъс Уилямс

OFFNews 05 март 2019 в 16:42 1840 0

Холивудската суперзвезда Уил Смит ще изиграе ролята на Ричард Уилямс - бащата на известните американски тенисистки Серина и Винъс във филма "Крал Ричард".

Лентата ще има за цел да покаже как Ричард Уилямс е започнал да тренира децата си още на 4-годишна възраст в Комптън, Калифорния, въпреки че няма опит в този спорт.

Филмът ще разкаже и подробности като тази, че той е изготвил план от 78 страници за развитието на техните кариери, който в началото се е реализиран на окаяни публични кортове в квартала.

Това не е първо превъплъщение за Уил Смит в спортните среди. През 2001 година актьорът играе боксовата легенда Мохамед Али във филма на Майкъл Ман - "Али".

Иначе успехите на сестрите определено заслужават да бъдат екранизирани. Серина Уилямс е 23-кратна шампионка в турнири от Големия шлем, а Винъс има седем титли.

В двойките сестрите са спечелили 14 титли от мейджъри и имат "Златен шлем" (всичките четири турнира и олимпийска титла в различни години).

Те са и трикратни олимпийски шампионки и единствените сестри в съвременната история, които са били първи ракети на света и на сингъл, и на двойки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!