Феновете на Лудогорец се обединиха в подкрепа на д-р Димитров

OFFNews 06 март 2018 в 13:38 1847 0

Снимка Facebook: PFC Ludogorets 1945

Фенклубовета на Лудогорец подкрепиха д-р Иван Димитров, който бе задържан след като при опит да защити семейството си, застреля нахул в дома му крадец.


Ето декларацията на привържениците:

"Ние, привържениците на Лудогорец, а и всички будни граждани ставаме свидетели на поредно безумие. Един съвестен и образован човек: Д-р Иван Димитров е заставен като престъпник и унижаван като Плъх! Да, буквата на закона трябва да се спазва! Да, може законът да е лош, но е закон и трябва да се спазва!

Но за тази свобода ли се бориха нашите прародители? За тази ли чиста и свята република даде живота си Дякон Левски? Ако това е цената, то нека всички влезем в затвора и да я освободим тази Държава от нашето присъствие.

Може би ще е по- добре да останат Плъхове, Мишки и всякакви други гризачи, а хората... Хората кучета ги яли! Римското обичайно право казва: Si vivis Romae, Romano vivito more - Ако живееш в Рим, живей като римляните. Може би е настанало време, като живеем в джунгла, да спазваме и закона на джунглата...

Кураж д-р Димитров! Има все още и хора, а не само Плъхове!"

Феновете на ЦСКА пък също не останаха безучастни по случая. Вчера по време на двубоя от 23-ия кръг на Първа лига между "червените" и Дунав, запалянковците от Сектор "Г" издигнаха трансперант с надпис: "Свобода за д-р Димитров"

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови