Неприятна контузия отново вади от строя една от грациите ни

OFFNews 11 юли 2018 в 12:48 2470 0

Неприятна контузия по всяка вероятност ще извади от титулярния състав на ансамбъла по художествена гимнастика едно от момичетата – Теодора Александрова.

Грациите ни са на лагер на НСБ "Спорт палас" Варна. Там момичетата тренират усилено и възстановяват се пълноценно. Базата се намира между град Варна и комплекс "Златни пясъци", а гимнастичките разполагат със страхотна зала, открит и закрит плувен басейн, зала за обща физическа подготовка и всичко необходимо за провеждане на пълноценни тренировки и почивка след тренировъчния процес.

След началото на една от тренировките обаче, при започване на по-големи натоварвания, Теодора отново е получила болка в стъпалото, което й създава проблеми от Световната купа в София преди няколко месеца. На националката веднага е направена снимка и мнението на д-р Димов е, че отново се налага операция.

Стефани Кирякова, която в последните големи състезания, включително и на европейското първенство, замести Теди, ще продължи да играе и в двете съчетания. Тя се справя се отлично, но въпреки всичко от тима се надяват Александрова да се възстанови колкото се може по-бързо.

Заради възобновяването на болките в крака, националката остава под въпрос и за предстоящото световно първенство, което ще се проведе в София в началото на септември, тъй като не е ясно дали Теди ще успее да влезе във форма до тогава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови