Betway mobile с начален бонус спорт за българските потребители

OFFNews 14 март 2022 в 08:30 3013 0

Ако следите случващото се на българската хазартна сцена, няма как да сте пропуснали навлизането у нас на един нов играч, а именно - Betway. Букмейкърът вече стартира мащабна реклама на дейността си, поради което немалко родни потребители решиха да се регистрират в неговата платформа и да видят от първо лице какво се предлага.

Бонусите са едно от нещата, които вълнуват най-много хазартните фенове, когато те правят избор на кой оператор да се доверят. В момента различните компании предлагат различни оферти, впускайки се в страхотна битка за доверието на всеки един потребител. Betway mobile не изостава в това отношение и предлага начален бонус спорт, който е предназначен както за тези, които се регистрират през компютър, така и за тези, които правят регистрация през мобилно устройство.

Потребителите на мобилното приложение могат да се възползват от стартов бонус

Всеки един нов потребител би искал да започне играта си с възможно най-много средства в сметката си, които да използва, разгръщайки своите идеи. Именно за това е предазначен стартовият бонус в раздел “Спорт”, който е на стойност 100% до 200 лева. Обяснено с прости думи, операторът ще удвои всяка една сума до 200 лева, които вие депозирате със статута си на нов потребител. Ако депозирате 200 лева, например, още толкова ще бъдат прибавени към баланса ви.

Тук трябва да сте наясно, че тези средства, независимо в какъв размер са, не ви се предоставят безвъзмездно от страна на хазартния оператор. Напротив, трябва да ги разиграете и “превъртите” според поставените от него условия, за да можете да ги усвоите впоследствие. Според условията на Betway, вашето задължение е да разиграете цялата сума на депозита поне един път, което ще отключи възможността за безплатен залог. Квалифициращият депозит е на стойност 10 лв.

Друга важна подробност е, че Betway ви задължава да разигравате бонус средствата чрез единични залози с коефициент не по-малък от 1.50, а при множествените и системни залози с коефициент не по-малък от 3.0. Това е доста важно и внимавайте да не го забравите, когато се опитвате да усвоите бонуса, избирайки събития за игра.

Betway специално упоменава, че като потребител имате на срок не повече от 30 дни, за да усвоите средствата от стартовата оферта. Ако закъснеете, то бонусът официално ще се счита за неуспешно превъртян, а вие ще загубите възможността да добавите тези пари към сметката ви.

Трудно ли се превърта стартовият бонус на Бетуей?

Със сигурност превъртането на един начален бонус, независимо дали е за спорт или казино, не е лесна задача. Конкретно при спортни залози операторът ни задължава да играем изцяло със събития с поне 1.50 коефициент, което прави задачата ни малко по-сложна. Поради това ви съветваме да се въоръжите с търпение и добре да премисляте всеки свой залог, който правите, докато усвоявате бонуса си. Не действайте импулсивно, а правете добре обосновани предвиждания, които да ви дадат и максимално голям шанс да постигнете целта си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови