Зинедин Зидан: Еден Азар е готов за игра, тепърва ще се превръща в основна фигура

OFFNews 18 септември 2019 в 13:03 1170 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че новата звезда в редиците на "белия балет" Еден Азар е готов да бъде титуляр в първия мач на тима за сезона в Шампионска лига срещу Пари Сен Жермен.

Нападателят влезе от пейката за своя дебют с екипа на испанците при съботната победа с 3:2 над Леванте в среща от четвъртия кръг на Ла Лига.

За него това са първите добри новини, след като пристигането му в новия отбор беше белязано с контузия на бедрото и началото го изгледа от трибуните.

''Мисля, че е готов да играе, защото натрупа много тренировъчна практика и все на пълни обороти. Всеки знае, че имам огромна слабост към Еден Азар.

Той е решителен футболист, който може да прави разлика в мачовете. Много важен играч, който тепърва ще се превръща в основна фигура", каза Зидан.

ПСЖ приема Реал тази вечер от 22:00 часа българско време. Освен двата гранда, в Група А се намират и отборите Брюж и Галатасарай.

Другият интересен мач тази вечер е между Атлетико Мадрид и Ювентус. Суперзвездата на "бианконерите" Кристиано Роналдо се завръща на "Уанда Метрополитано", където не е много обичан и има защо.

Португалецът е бележил често във вратата на Атлетико докато беше в Реал Мадрид, а през миналия сезон еднолично изхвърли "дюшекчиите" в елиминациите на Шампионската лига с паметния си хеттрик в Торино за победата с 3:0.

Ето и всички мачове тази вечер:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови