Зидан се двоуми между Иско и Бейл

OFFNews 30 май 2017 в 16:45 2039 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели, че ще бъде трудно решение на кого измежду Иско и Гарет Бейл да заложи във финала за Шампионската лига срещу Ювентус, който ще се играе тази събота от 21:45 часа. Френският специалист обясни, че има вероятност да пусне в игра и двамата.

"Най-важното е в събота да играем с пълни сили, както го правихме през целия сезон. Това е финал. Те не са допускали гол, ние пък бележим във всеки мач. Това са двата най-силни отбори, защото щом сме стигнали финал, значи е заслужено.

И двамата са много добри. През този сезон играха заедно в 16 мача. Защо и в събота да не играят заедно? Ще ми е много трудно да избера титулярен състав, ще ми е много трудно и да избера кои да останат извън групата.

Доста отговорно решение е да избера между Иско и Бейл. Имам 23 играчи, а трябва да играят 11. Важното е всички да сме подготвени.

Знаем, че съперникът е солиден отбор. В защита играят с четирима или с трима и с Алвеш, който е изнесен по-напред. Алвеш има свобода по фланга. Мен ме интересува как можем да ги застрашим", каза Зидан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови