Заловиха хулиганите, пребили фенове на Дунав Русе

ОFFNews 07 април 2017 в 15:23 2361 1

Полицията в Разград пипа бързо. Заловени са извършителите на побоя над двама фенове на Дунав, съобщават от ОДМВР. Инцидентът е станал на 2 април около 15.30 часа пред поликлиниката в Разград.

27-годишният В.Б. и 34-годишният М.М. от град Русе били нападнати и бити, включително и с бухалки, от няколко неизвестни лица. В хода на образуваната проверка по случая и в резултат от проведените издирвателни действия са открити извършителите на побоя.

Те са петима, най-възрастният е на 43 години, носи инициали Й.Й., като е криминално проявен. Сред нападателите са 39-годишният Б.Б., както и трима непълнолетни М.К. на 17 години, Ц.И. на 17 години и К.И. на 16 години. И петимата са от град Разград.

По случая е образувана проверка за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди, ако повредата е лека наказанието е до 3 години лишаване от свобода. При средна – от 2 до 10, а ако е тежка – от 3 до 15 години затвор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

07.04 2017 в 15:41

киро гела. къв е той като "бизнесмен-собственик на клуб" такава му и "клубната агитка". Криминално проявени типове лежали по затвора или говорещи завален български уплашени хорица, питащи за кренвиршите и хляба, които им дават по време на "командировка" до столицата, за да викат за любимия отбор.
 
X

Да помогнем на украинските деца!