Вратарят Николай Михайлов пред договор с отбора на зет си

OFFNews 19 октомври 2017 в 10:14 2484 0

Юношата на Левски Николай Михайлов, който от лятото е без отбор и тренира самостоятелно в София, може да се завърне с гръм и трясък директно в групите на Шампионската лига.

Според медиите в Кипър, цитирани от Спортал, бившият футболист на Левски, Ливърпул, Верона и Твенте, който за последно игра в турския Мерсин, е пред договор с местния шампион АПОЕЛ (Никозия).

Грандът от Острова на Афродита спешно се нуждае от вратар, след като холандският ветеран Бой Ватерман се контузи във вторник вечер при равенството 1:1 с Борусия (Дортмунд) в най-комерсиалния клубен турнир.

След направените вчера прегледи е станало ясно, че стражът от Ниската земя ще отсъства поне няколко месеца от терена. В Кипър смятат, че Михайлов е много близо до подпис с АПОЕЛ, а за реализирането на сделката ще помогне и фактът, че е свободен агент.

В тима от Никозия Николай може да се събере с бившия си съотборник на "Герена" и свой зет Живко Миланов. Десният бек в момента лекува контузия, но е основен играч на тима.

По-рано това лято шампионът и носител на Купата на Холандия с Твенте отказа няколко предложения от европейски клубове. За последно записалият 33 мача с националната фланелка Михайлов бе на проби в елитния английски Кристъл Палас, но до сделка с тима на Рой Ходжсън не се стигна.

Михайлов има опит в Шампионската лига, като беше част от дрийм тима на Левски, достигнал до групите преди десетина години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови