В Левски мобилизират феновете с провокации срещу ЦСКА-София

OFFNews 19 октомври 2017 в 12:57 2370 0

Около 48 часа преди важния мач с ЦСКА-София от 13-ия кръг на шампионата в Първа лига, ръководството на Левски реши да мобилизира допълнително феновете си, като отправи открита провокация към съперника.

От билетите за мача беше премахната емблемата на отбора от "Българска армия". Това е направено под натиска именно на организираните привърженици на тима от "Герена", които се разбунтували срещу поставянето на юбилейната емблема на ЦСКА-София, под която има надпис “70 години”.

Тарторите на Сектор Б не признавали ЦСКА-София за приемник на онзи ЦСКА, който спечели 31 титли и фалира заради натрупани задължения от предишни ръководства.

Нещо повече - на играчите било забранено да говорят, че предстои мач с ЦСКА, а им било казано да наричат съперника "нов отбор", "преименуван отбор", "тима на Гриша Ганчев" и т.н. За всичко това ни информира Спортал. Известният фен Владимир Владимиров - Гугутката похвали действията на ръководството на Левски със специален статус във Фейсбук.

Инструкциите явно не са достигнали до нападателя Серджиу Буш, който в интервю пред същата медия споделя, че първенството ще се реши от три отбора - Лудогорец, Левски и ...ЦСКА-София.

Сините ще проведат утре открита тренировка, на която се очаква феновете да отрепетират подкрепата, която ще демонстрират в събота от 16 часа, когато реферът Георги Кабаков ще даде началния съдийски сигнал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews