В Германия също играят при тежки зимни условия (видео)

Донислав Донев 21 декември 2018 в 15:01 1884 1

В мачовете от последните кръгове на Първа лига много често се използваха изрази, като "тежки атмосферни условия", "сибирски студ" и подобни. 

В няколко срещи видимо обстановката на терените не беше никак приятна за игра. Футболистите се пързаляха, падаха и ставаха, а вратарите бяха пред замръзване.

Най-пресен е примерът с двубоя между ЦСКА и Ботев Пловдив (2:1) на "Българска армия" в неделя. Срещата трябваше да стартира в 17:30 часа, но заради падналия сняг в София мачът започна с 90 минути закъснение.

Домакините положиха огромни и похвални усилия да приведат терена в нормален вид, но въпреки това двата тима бяха максимално затруднени от тежките условия.

Е, това не се случва само по нашите терени. Много често за пример се дава Германия, която разполага с прекрасни стадиони, които имат системи за отопление, дренаж и какво ли още не. Да, но повече от ясно е, че когато Майката природа се ядоса, няма какво да я спре.

Германците очевидно също са зимно настроени, след като каналът на Бундеслигата в сайта за видео споделяния YouTube публикува видео с 10-те най-красиви голове, които са отбелязани в тежки зимни условия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5784

1

Бабатунде

21.12 2018 в 15:27

Първо обявявахте ГМО-то за истинското ЦСКА. После писахте, че авиаторите нямат прави да ползват името на ЦСКА (а ГМО-то го ползваше и продължава незаконно да го използва !). После защитавате ГМО-то, след като е безумие да се играе на такъв терен, а и "положиха огромни и похвални усилия", извинете ама сте по-платена медия от тези на прасето Пеевски !
Сложете си лицето на Гриша джуджето, до америка за България !