Турски гранд е близо до Едвин Джеси

OFFNews 27 април 2019 в 09:42 1291 0

Крилото на ЦСКА Едвин Джеси е близо до трансфер в турския гранд Бешикташ, пише "Меридиан мач". За тази възможност информира журналистът Елнур Кулиев, който от много години живее в Истанбул и е наясно с трансферната политика на големите турски клубове. Бешикташ в момента изостава от Истанбул Башакшехир и Галатасарай в битката за титлата в южната ни съседка. 

Престоят на Джеси на “Българска армия” е доста противоречив. Ганайският национал бе привлечен от “червените” през 2018 година, а миналата пролет изигра някои добри мачове под ръководството на Стамен Белчев. Той бе на висота и в двубоите в Лига Европа през лятото, когато начело на отбора бе Нестор Ел Маестро. Джеси направи много силен мач като плеймейкър срещу Адмира (Вакер) в София. След това обаче той бе пробван още няколко пъти на тази позиция, но без успех.

Бешикташ определено може да спаси ЦСКА от Джеси, тъй като няма изгледи ганаецът да възвърне мотивацията си в Първа лига. При всички положение от “Армията” ще опитат да измъкнат прилична сума за един от чужденците си, който разполага със солидна визитка. Според transfermarkt.de, цената на Джеси е около 1,5 милиона евро. Преди да дойде в България, той е играл за норвежкия Алесунд, а кариерата му преминава основно в Холандия, където е носил екипите на АЗ Алкмаар, Де Граафшап, Хераклес и Рода. Едвин Джеси има договор с “червените” до края на юни 2020 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!