Трима футболисти подновиха договорите си с ЦСКА

OFFNews 27 май 2021 в 16:43 837 0

От столичния ЦСКА обявиха, че са подновили договорите с трима футболисти. Сред тях е и ирландецът Греъм Кери, за когото се спекулираше много в последните месеци, че ще напусне след края на сезона. Останалите са младите вратар Димитър Евтимов и нападателя Митко Митков.

В същото време сайтът Топспорт излезе с информация, че е привлечен френския флангови нападател Йоан Бай. За 24-годишното крило на Кане-Русильон се бореха още френските Дижон и Сошо, но "червените" са успели да извадят по-добра оферта. Бай блесна в турнира за Купата на Франция през последния сезон. Той вкара гол за изненадващия успех с 2:1 над гранда Марсилия. 

Ето и цялото съобщение в сайта на носителя на Купата на България:

Армейци,
Трима футболисти на ЦСКА продължиха своите договори с клуба.

И през новия сезон с червената фланелка ще играе ирландецът Греъм Кери. Той акостира на "Армията" през лятото на 2019-та година и от тогава записа общо 67 мача, 6 гола и 16 асистенции във всички надпревари.

Клубът реши да активира клаузата за удължаване на контракта и на стража Димитър Евтимов. Той застана под рамките на вратата в 7 срещи през изминалата година, но демонстрира потенциал и увереност, на които треньорският щаб ще разчита и занапред.

Нов тригодишен договор заслужи и талантът Митко Митков, който от днес се присъедини към лагер сбора на младежкия национален отбор", пишат от клуба и пожелават здраве и успехи на триото с червения екип.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови