Треньорът на ЦСКА очерта целите за сезона

OFFNews 05 юли 2019 в 09:59 1119 0

Треньорът на ЦСКА Добромир Митов очерта целите пред отбора при завръщането от подготвителния лагер в Австрия.

Той заяви, че очаква тежки мачове срещу черногорския Титоград в първия кръг на квалификациите за Лига Европа.

Митов обаче увери, че съперникът е проучен добре. Пред ЦСКА стои задачата да пробие в групите на ЛЕ, както и да се пребори за титла и купа на България.

"Няма да ни бъде леко, но сме наясно срещу какъв съперник излизаме. Те са физически подготвени, ще борят се докрай, но ние сме ЦСКА и сме готови за битките. Ако направим пробив и влезем в групите на Лига Европа, това би било чудесно", каза Митов.

Опитният бранител Петър Занев пък даде добра оценка на лагера в Австрия . Националът няма търпение сезонът и официалните мачове да започнат. Той сподели също, че бързо се е приспособил към обстановката на "Българска армия".

"Най-важното е, че нямаме трайно контузени футболисти. Според мен направихме добра подготовка, изиграхме добри контроли срещу силни съперници, очакваме с нетърпение новия сезон и мачовете в Лига Европа.

Контролите са, за да се подготвим физически и психически, но все пак официалните мачове са по-важните. Добре се чувствам в отбора, приспособих се бързо. Ще помагам с каквото мога, момчетата ме приеха добре", заяви играчът на ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови