Топузаков: Исках да водя срещата с ЦСКА-София, но не ми дадоха

OFFNews 02 март 2017 в 15:54 1704 0

Вече бившият треньор на Левски Елин Топузаков направи изявление, след като тази сутрин се разбра, че е уволнен и Николай Митов поема ръководството на отбора.

"Напускам Левски, но не е по мое желание. Исках да водя срещата с ЦСКА-София, но шефовете са взели това решение. Той е много важен за отбора, който трябва да излезе от тежката ситуация.  

Не се чувствам предаден по никакъв начин от футболистите. Със сигурност напускам клуба след 20 години, като няма да остана на работа в Левски. Не искам да вкарвам напрежение преди мача.

Този двубой е изключително важен, за да излезем от тежката ситуация. Много е важно Левски да победи в събота. Николай Митов? Не искам да коментирам мой колега.Този въпрос не към мен. Не желая да влизам в подробности дали съм обиден. Пожелавам успех на отбора", каза Топузаков.

Бившият защитник на Левски е назначен за помощник-треньор на 12-ти април 2013 година. Има 12 мача и като изпълняващ функцията на треньор на "сините", в които записа 6 победи, 1 равен и 5 загуби през сезон 2013/2014 година.

От октомври месец 2016 година бе треньор на Левски, след като преди това бе помощник на напусналия Люпко Петрович. В този период води 13 мача - 6 победи, четири загуби и три равенства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови