Тевес изправен пред избор между сърцето и парите

OFFNEWS 20 декември 2016 в 09:59 9770 0

Пред съдбоносен избор е изправен аржентинският нападател Карлос Тевес. 32-годишният бивш национал на "албиселесте" е изкушаван с чудовищната оферта от 733 000 евро седмична заплата от китайския клуб Шанхай Шенхуа, което прави 40 милиона евро на сезон.

Все още няма нищо официално, но феновете на Бока Хуниорс, където в момента играе Тевес, имат основание да се страхуват, че любимецът им вече е казал "Да" и ще си тръгне от "Ла Бонбонера". В последен опит да го разубедят, те изпълниха до краен предел стадиона за мача от 14-ия кръг от местното първенство с Колон и скандираха през цялото време името на своя любимец.

Тевес напусна в 90-ата минута под бурните аплодисменти на публиката, а фен проби загражденията и падна на колене пред него с молба да остане. След мача Карлито не се появи пред медиите, защото все още е бил в плен на силната емоция.

Ако трансферът му в Китай стане факт, то Тевес ще се превърне в най-скъпоплатеният футболист на планетата и ще измести сънародника си Есекиел Лавеци, който получава по 578 000 евро на седмица от китайския Хабей Чайна Форчън. Клубът на Лавеци се интересува и от Лионел Меси, като наскоро предложи по 100 милиона на година на петкратния носител на "Златната топка".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!