Тери продължава да тренира с Челси, подиграва се на Фабрегас

OFFNews 22 юни 2017 в 21:05 2100 0

Бившият капитан на Челси Джон Тери започна подготовка за новия сезон. Любопитното е, че той се появи на тренировъчната база на "сините" от Лондон, за да поднови занимания.

Тери иска да поддържа добро физическо състояние и именно заради това ваканцията му приключи по-рано от очакваното. 36-годишният футболист напусна Челси, след като договорът му с клуба изтече и не бе подновен.

Защитникът е получил съвсем конкретно предложение от Астън Вила, което той обмисля съвсем сериозно. Офертата включва заплата от 60 000 паунда седмично и бонус от 2 милиона, ако Тери помогне на отбора да се завърне в Премиър лийг.

Суонзи, Борнемут и Уест Бромич също са провели разговори с футболиста. Най-примамливо във финансово отношение обаче е предложението от страна на китайския Тианджин Куанджиан, което е за 10 милиона паунда на година.

В същото време, легендата на Челси намери време и да се пошегува със своя доскорошен съотборник Сеск Фабрегас заради снимката, която испанецът публикува в социалната мрежа Инстаграм.

Халфът публикува снимка как целува своята половинка Даниела Сийман. Халфът обаче е с доста тесни шорти, а това не бе пропуснато от Тери, който публикува доста закачлив коментар.

"Страхотна снимка, Сеск Фабрегас, но не съм сигурен за шортите", написа Джон Тери в коментарите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!