ЦСКА се подсилва в атака

OFFNews 13 януари 2020 в 09:49 1179 0

ЦСКА е в усилени преговори с офанзивен халф, който да бъде алтернатива на Тиаго Родригес, информира "Тема Спорт". "Червените" имат цели четирима играчи в средата на терена - Рубен Пинто, Кристиян Малинов, Валентин Антов и Жанио Бикел, но бройката на позицията зад нападателя е дефицитна.

Треньорът Милош Крушчич заяви преди старта на подготовката, че иска още две попълнения в атака, но подчерта, че не става въпрос за централни нападатели. Така сърбинът се е насочил към плеймейкър и крило.

Крушчич ще даде шанс в контролите на завърналия се след преотстъпване Едвин Джеси. Треньорът е гледал записи на ганаеца и го е харесал, но иска да види какво е кондиционното му състояние. Джеси не е играл от август насам. В ЦСКА се оглеждат и за десен бек.

Те бяха отправили предложение към национала Страхил Попов, който обаче предпочете да парафира с убедителния лидер във втора турска лига Хатайспор. "Червените" имат само един номинален играч отдясно в отбрана - Иван Турицов. В тази зона беше преквалифициран и централният бранител Пламен Гълъбов.

Не са изключени и изходящи трансфери, като има интерес към нападателя Али Соу. В последните дни се появиха публикации, че за него е получена оферта от Ал Ахли (Кайро). В Египет обаче твърдят, че Соу е отказал.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови