Египетски клуб вади милион за ас на ЦСКА

OFFNEWS Последна промяна на 11 януари 2020 в 12:21 1246 0

Един от най-титулованите отбори в света - египетският Ал Ахли, е приготвил за нападателя на ЦСКА Али Соу. Информацията е на медиите в родината на голаджията - Гамбия, цитирани от "Меридиан Мач".

Парите, които са приготвили от Кайро за подписа на Соу обаче не удовлетворяват българския клуб. Става дума за сума около милион евро, докато на “Българска армия” искат поне 500 000 повече.

Преглед във входящите трансфери на Ал Ахли показва, че милион е таванът за трансфери през този сезон. За такива суми са били привлечени Алиу Диенг от МК Алжер и Афша от Пирамидс. В историята на Ал Ахли рекордната покупка е Хусеин Ел Шахат от Ал Аин, привлечен за 4 350 000 евро през 2018 година.

Преговорите обаче продължават и двата клуба могат да сближат позициите си и да се стигне до трансфер. Интерес към Соу има и от САЩ, като там предложената сума е по-висока.

Треньорът на "червените" Милош Крушчич разполага с цели петима футболисти за върха на атаката в лицето на Тони Уот, Евандро, Томи Юрич, Али Соу и новото попълнение Ахмед Ахмедов.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови