ЦСКА получи разрешение за реконструкция на "Българска армия"

OFFNews 05 октомври 2023 в 19:40 988 0

ЦСКА

Снимка Официален сайт на ЦСКА

Стадионът на ЦСКА ще бъде обновен

От лагела на столичния ЦСКА се похвалиха, че са получили дълго чаканото разрешително за реконструкция на стадиона си "Българска армия" в Борисовата градина.

Ето какво написаха от клуба:

"Днес, 05.10., беше издадено разрешителното за реконструкция на стадион „Българска армия“. Запомнете този ден. Денят, в който се преборихме за нашата мечта, за нашия дом.

Минаха години, през които се надявахме и вярвахме, оставахме разочаровани, чувствахме се лъгани, бяхме безпомощни, но не се предадохме. След всеки удар се изправяхме и намирахме решение. Изтърпяхме много, но бяхме заедно и не се отказахме.

Не позволихме нито за миг мечтата ни да избледнее. Напротив – след всяко „не“ амбицията ни растеше, след всяко „да“ вярата преливаше. Знаехме, че рано или късно ще сбъднем и тази своя най-голяма цел. Ето, че този момент настъпи. Получихме така заветния документ. Получихме възможността да построим сами новия ни модерен стадион.

Благодарим на всички замесени държавници и участници в решенията да се стигне дотук! Благодарим и на онези от вас, които не спряха да вярват в нашите намерения, които ни подкрепяха и не наливаха масло в така и така силно бушуващия огън. А на онези, които до последно не вярваха, които провокираха и подкопаваха искаме да кажем едно – любовта винаги ще бъде по-силната движеща сила. А искрената обич към ЦСКА надделява над всичко.

Оттук нататък предстои 14-дневен срок, който трябва да изтече, за да влезе документът в сила. След изтичането на установеното по закон време ще ви уведомим подробно за плана ни на действие и следващите стъпки, които ще предприемем", написаха от клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!