ЦСКА отбелязва своята 75-годишнина

OFFNews 05 май 2023 в 10:11 1214 0

ЦСКА

Снимка Официален сайт на ЦСКА

Ръководството поздрави феновете

Най-успелият български футболен клуб ЦСКА празнува 75-годишнината си. По този повод от ръководството на 31-кратните шампиони поздравиха привържениците на отбора със специално изявление на клубния сайт:

"Скъпи армейци,

Днес ЦСКА празнува своя 75-годишен юбилей. 75 години, в които свещените четири букви не спират да палят сърцата ни, да ни карат да се радваме и да плачем, да чакаме с трепет всеки следващ мач, с радостта и разочарованието, които ни носят. Защото сме горди фенове на ЦСКА! А любовта към ЦСКА е по-силна от всяка една трудност. И всеки изстрадан триумф е по-сладък и по-ценен.

Историята на ЦСКА е пълна с успехи, но привържениците винаги са били неотлъчно до клуба и при най-големите радости, и в най-тежките моменти. Времето е отредило на нашия любим отбор винаги да има водеща роля не само в българския спорт, но и на международната сцена. Редица велики състезатели, треньори и ръководители са оставили имената си със златни букви през изминалите 75 години.

Но най-много са имената на тези, които не спират да подкрепят любимците си - на стадиона, пред телевизорите - от Айтос до Чикаго и от Козлодуй до Рио де Жанейро. Благодарение на нашите фенове ЦСКА живее в цял свят и е не просто социален феномен - това е искрена и чиста любов, която минава през граници и континенти!

От създаването си през 1948 г. до сега нашият велик клуб е обогатил витрините на клубния Музей на спортната слава с рекордните 31 шампионски титли и 21 национални купи, гордеем се с 3 полуфинала в Европа и безброй незабравими футболни вечери, които са ни донесли моменти на радост, гордост и величие.

Вярваме, че още много хубави мигове предстоят пред всички нас, които сме свързани с най-успешния български клуб.

Честит рожден ден на нашата спортна любов!

Честит празник на всички привърженици!

РОДЕНИ ЗА ВЕЛИЧИЕ!

САМО ЦСКА!" се казва в изявлението.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    За пълзящия преврат