ЦСКА 1948 взе и Андон Гущеров

OFFNews 31 юли 2017 в 17:18 2222 0

Отборът на ЦСКА 1948 ще се подсили с още един атакуващ футболист. Става дума за крилото на Септември Симитли Андон Гущеров, който ще се присъедини към състава на Валентин Илиев.

Футболистът от Петрич има богат опит по родните терени, като до момента е носил фланелката на Славия, Вихрен, Монтана, Любимец, Пирин Благоевград и Нефтохимик .

По информация на нашата медия Гущеров е отказал веднъж много сериозна финансова оферта на ЦСКА 1948, но вчера е дал принципно съгласие да се присъедини към отбора. Гущеров не игра и в контролата на Септември Симитли тази вечер с Кариана Ерден.

Иначе, в историческия си първи мач в Трета лига ЦСКА 1948 ще се изправи срещу Беласица (Петрич). Това отреди изтегленият днес жребий за първенството на Югозападната Трета лига. Мачът е на 12.08 (събота) от 18.00 часа на стадион "Драгалевци".

Като дерби на кръга пък се очертава гостуването на Миньор (Перник) в Банско. Марек пък стартира с домакинство срещу Пирин (Разлог).

Друг от фаворитите за промоция във Втора лига - Хебър (Пазарджик), започва с Балкан в Ботевград. Новият Чавдар (Етрополе), който преди година взе лиценза на Правец, се изправя срещу Сливнишки герой в Сливница.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови