Стоичков пожела Юве да спечели Шампионската лига

OFFNews 09 май 2017 в 11:58 1964 0

Легендата на Барселона Христо Стоичков ще стиска палци на Ювентус да спечели титлата в тазгодишното издание на Шампионската лига.

Пред радио "Канена Сер" Камата сподели, че иска италианците да победят заради добрия му приятел Джанлуиджи Буфон, с когото играха в Парма през 1995 година. Освен това Ицо не пропусна да изрази и мнение по адрес на мадридския полуфинал в най-престижния клубен турнир.

“Дано Ювентус спечели. Няма друг лек. Относно Реал и Атлетико... всичко е възможно в този живот. След 0:4 от Пари Сен Жермен всички казваха, че на 99.9% Барса няма шанс и няма да видим обрат, но виждате какво може да се случи във футбола.

Във футбола две и две не означава четири. Реал има голямо преимущество. Но ще видим дали Чоло ще може да вдигне Атлетико. По-скоро може да се каже, че нещо в тази игра е почти невъзможно, но винаги има шанс.

Барселона трябваше да има две или три европейски титли повече. През 1993 година бяхме силни, но отпаднахме след катастрофален мач с ЦСКА Москва. Не се и съмнявам, че Барса скоро отново ще е на върха на Европа”, каза Стоичков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови