Станимир Стоилов се завърна начело на Левски

OFFNews 01 септември 2021 в 19:25 3225 0

Станимир Стоилов се завръща в Левски. Новината беше обявена на официалния сайт на "сините". Бившият национален селекционер се завръща начело на столичния тим след 14-годишно прекъсване.

Мъри е най-успешният наставник в историята на 26-кратните шампиони - през 2006 г. той изведе "сините" до четвъртфинал за Купата на УЕФА и групите на Шампионската лига. Начело със Стоилов Левски има две шампионски титли (2006, 2007) и два трофея от турнира за Купата на България (2005, 2007). След Левски Мъри води и Литекс, а след това направи име в Казахстан, като стигна до позицията национален селекционер заради успехите си с Астана.

"Ръководството на „ПФК Левски“ постигна договорка със Станимир Стоилов да бъде новия старши-треньор на тима. Договорът между двете страни ще бъде подписан утре и ще бъдат обявени допълнително подробностите около завръщането на най-успешния наставник на „сините“ в клуба.

Очаквайте подробности и около първата тренировка и пресконференцията, която Станимир Стоилов ще даде", написаха от клуба от "Герена". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови