Наско Сираков стартира преговори с Мъри за завръщане в Левски

OFFNews 23 август 2021 в 16:26 2163 0

Снимка Официален сайт на Левски

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков призна официално, че е стартирал преговори с треньора Станимир Стоилов за завръщане начело на гранда от "Герена". В изявление в официалния сайт на 26-кратните шампиони, легендарният голмайстор разкрива, че е провел първи разговори с Мъри. В тях той е обрисувал картината в клуба и в близките дни очаква отговор от хасковлията.

"Левскари,

Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам, че днес, 23 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на „Левски“ Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената опция за излизането на клуба от изключително тежката ситуация, в която се намира, му предложих да се завърне в „Левски“ и да помогне на любимия отбор.

В разговора ми с него бях максимално коректен, открит и честен относно финансовото положение на „ПФК Левски“, което към този момент не е добро. Споделих убеждението, че именно той е човекът, който може да обедини „синята“ общност и да изведе отбора от кризата, в която се намира. Станимир Стоилов винаги е бил първата ми опция за старши треньор от момента, в който станах мажоритарен собственик на „ПФК Левски“. Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни.

Ваш Наско Сираков", пише в позицията, публикувана на сайта на Левски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови