Съдия не спаси Левски срещу Берое

OFFNews 12 март 2017 в 16:57 2781 0

Берое приземи набързо Левски, чиито футболисти май се взеха много насериозно след обрата над ЦСКА-София. "Сините" паднаха 0:1 в Стара Загора.

Победата идва навреме за домакините, които изпаднаха в страшна криза през пролетта и се заговори за уволнение на треньора Ферарио Спасов. Интересното е, че това е пети пореден успех на "зелените" у дома срещу този съперник.

Мартин Райнов вкара единствения гол преди почивката. Той се  разписа с глава след корнер.  Юношата на клуба и японецът Като бяха най-добрите на терена. 

Домакините бяха по-опасни до последните минути. Те бяха сериозно порязани от съдията Николай Йорданов. Софиянецът не им даде поне една дузпа след игра с ръка на Лукин. Преди това можеше да посочи бялата точка и за фаул на Яблонски от гостите срещу Зехиров.

Едва в последните минути Левски обсади вратата на заралии. Стигна се до няколко мелета, при едно от които защитник на Берое удари гредата и по чудо не си заби автогол.

Берое обаче е далеч зад първата шестица - на 9-о място с 29 точки. Левски остана втори, на цели 12 от Лудогорец, които вероятно ще се увеличат още тази вечер, когато лидерът гостува на Локо в Горна Оряховица. 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!