Реал Мадрид със Зидан начело опитоми Барселона

OFFNews 07 май 2018 в 12:11 4648 0

Гостуванията на "Камп Ноу" вече не плашат футболистите на Реал Мадрид, откакто начело на тима е треньорът Зинедин Зидан.

Късно снощи двата тима завършиха 2:2 в поредното издание на "Ел Класико", като това беше четвърти пореден мач на Зидан начело на Реал без загуба като гост на Барселона. Така французинът постави рекорд сред треньорите на "белия балет" срещу големия съперник в Испания.

Със Зидан начело преди това Реал победи с 2:1 през сезон 2015/2016, завърши 1:1 през 2016/2017, а в началото на настоящия надви каталунците с 3:1 в първия мач за Суперкупата на Испания.

"Обикновено от такива мачове зависи титлата, но сега не беше така. Поздравявам Барселона за представянето в шампионата. Двубоят предложи красив футбол, надявам се зрителите да са останали доволни. Мачът беше труден за рефера, но няма да го коментирам", каза Зидан след срещата.

Футболистите на Реал отказаха да направяш шампионски шпалир на Барселона, но каталунците все пак го получиха. Инициатор стана Жерард Пике, който покани служители на "Камп Ноу" да застанат в коридор за играчите преди прибирането им в съблекалнята.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови