Реал Мадрид и Роналдо обезчестиха "Старата госпожа"

OFFNews 03 април 2018 в 23:59 4111 0

Европейският клубен шампион Реал Мадрид на практика се класира за 1/2-финалите на Шампионската лига, след като разгроми с 3:0 Ювентус в първия четвъртфинал в Торино.

Големият герой за "белия балет" отново беше мегазвездата Кристиано Роналдо, който уби интригата още в третата минута, когато откри резултата след асистенция на Иско. С това попадение Роналдо време в историята, като се разписа в десети пореден мач и подобри рекорда на Рууд ван Нистелрой, който се беше разписвал в девет поредни мача през сезон 2002/2003 година.

След почивката Роналдо удвои резултата с феноменален гол със задна ножица. Буфон и Киелини не се разбраха за една топка, тя попадна у португалеца, който подаде към Лукас Васкес.

Буфон спаси, но рикоширалата топка попадна у Карвахал, който центрира в наказателното поле, където Роналдо акробатично я прати в мрежата. Две минути по-късно Ювентус остана с човек по-малко, след като Пауло Дибала получи втори жълт картон за нарушение срещу Дани Карвахал.

В 72-ата минута Реал стигна до трети гол, като негов автор стана Марсело след асистенция на Роналдо. Така Реал обезсмисли реванша на 11 април в Мадрид, който ще бъде пропуснат от Серхио Рамос заради натрупани жълти картони.

В другия четвъртфинал тази вечер Байерн Мюнхен надви Севиля с 2:1 като гост и също гледа уверено напред.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!