Атрактивна моделка надъха Ювентус за Реал

OFFNews 03 април 2018 в 09:40 2110 0

Сексапилната албанска моделка Бениада Нишади надъха футболистите на Ювентус преди днешния първи четвъртфинал от Шампионската лига срещу Реал Мадрид в Торино.

Дамата е родена в Дуръс, но живее и работи в Милано, като описва себе си като модел, актриса и моден дизайнер. Макар да живее в Милано, тя подкрепя Ювентус вместо някой измежду местните Милан и Интер.

Бениада е известна и с факта, че е внучка на бившия албански президент Буяр Нишади, който до миналата година беше държавен глава в балканската държава. В навечерието на големия мач тя привлече вниманието със снимка в Инстаграм, на която позира по екип на Ювентус.

Тя беше веднага потърсена за коментар на двубоя и с радост сподели мнението си, а то е, че макар и Реал да е много силен, то и Ювентус има своите шансове.

“Дано не допуснат грешките от финала в Кардиф. Кристиано Роналдо е най-добрият футболист в света, но ние имаме най-добрият защитник в лицето на Джорджо Киелини, който знае как да го спре”, коментира моделката, цитирана от Спортал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!