Прогнозите на Бойко Величков: "Гол-гол" на Атлетико М - Барселона

OFFNews 26 февруари 2017 в 15:24 2816 0

За трета поредна седмица Бойко Величков дава своите прогнози за OFFNews, като успешните предвиждания не падат под 75%. В пълния с дербита неделен ден той избягна финала на любимия му Манчестър Юнайтед срещу Саутхямптън, който ще коментира тази вече по "Диема". Ето изборът на един от най-добрите ни млади треньори.

Атлетико М - Барселона 

Атлетико има страхотна атака в последно време. Барселона е на другия полюс в защита - доста зле. При такова нападение на гостите обаче е нормално да потърсим опция "гол-гол", тоест, и Атлетико, и Барса ще отбележат.

Лестър - Ливърпул

Отново "гол-гол". Домакините загубиха голяма част от симпатиите на неутралния зрител с уволнението на Клаудио Раниери, но възможно е психологически ефект да доведе до положителен резултат за Лестър. От своя страна Ливърпул практикува доста нападателен футбол. Затова и предложението ми е, че и двата съперника ще отбележат.

Атлетик Билбао - Гранада

Атлетик Билбао ще победи. Баските още имат шансове за място в Европа, силен домакин са. Идеален момент за три точки срещу борещия за оцеляване Гранада.

Лудогорец - Верея

Лесна за предвиждане единица, но аз бих играл с хендикап от 0:1, коефициентите са добри. Основният ми мотив - по предварителни прогнози за Лудогорец ще играят неучаствалите в мача с Копенхаген. Смятам, че Кафу е в безобразно слаба форма. Тимът с Мисиджан на негово място ще изглежда по-добре. Кешеру е в много добра форма. Верея няма потенциал да се справи. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови