Прогнозата на Сезам за вечното дерби ЦСКА-Левски

OFFNews 21 септември 2021 в 11:37 18579 0

Снимка OFFNews

В неделя, 26-ти септември, предстои едно от най-чаканите футболни дербита у нас - ЦСКА посреща Левски. Феновете на залозите очакват двубоя с настроение за печалби и вече се подготвят със статистика и прогнози. Ето какво прогнозира екипът на Сезам, които ще се пробват да познаят резултата от срещата.

ЦСКА – Левски

Независимо от формата и състоянието на двата столични тима, мачовете между тях са трудно предвидими и макар, че в последните години ЦСКА имат превес в това дерби, в събота може да очакваме всичко. До момента за първенство двата тима са играли 154 мача, като домакините от ЦСКА имат 56 победи, а гостите от Левски 55. Головата разлика е 216-206, отново предимство за червените. Моментното състояние на двата тима е доста различно. Докато домакините са без загуба в шампионата до момента и се представят добре и на европейска сцена, гостите се мъчат да стабилизират тима след тежки месеци на проблеми от финансово и спортно техническо естество. За любителите на залози този двубой е идеална възможност да се възползват от sesame бонус кода и да разиграят бонуса си. ЦСКА победи с 4-2 в последния си двубой тима на Ботев Враца, а преди това на европейска сцена загуби от тима на Рома с 1-5. Въпреки разгромния резултат тима игра добре срещу класния си съперник воден от Мауриньо. Четири дена след срещата с Левски им предстои нов двубой от европейските турнири, но едва ли точно срещу вечният съперник ще видим пестене на сили. Със сигруност много любители на залозите ще предпочетат да заложат на по-добрият по показатели и форма към момента тим на ЦСКА.

Левски от своя страна също вероятно ще има фенове сред играчите, които ще решат да заложат средства и да разиграят sesame бонуси залагайки на сините. Отборът от Герена имаше сериозни проблеми последните месеци, но като че ли те започват да се изчистват и се вижда светлина в тунела. Последните два мача сините са водени от Мъри Стоилов, което дава много надежда на феновете, а и играта показана в срещите е наистина доста по-добра от предните мачове. В последният си двубой Левски не може да отбележи на ЦСКА1948 и двата тима поделиха точка с нулево равенство. Инициативата в двубоя беше за сините, но те така и не успяха да отбележат гол.

Сблъсъкът на треньорите Стойчо Младенов и Мъри Стоилов се очаква с интерес. Трудно е да се познае кой ще спечели тактически. Прогнозата, която ми се струва най-вероятна да излезе е да се потърси линията над 2,5 гола. Левски си имат все още проблеми отзад, а ЦСКА имат добри изпълнители в атака. Сините едва ли ще пропуснат да отбележат във втори пореден мач, така че голове очаквам да има. Друг, но доста по-рисков, възможен залог е Георги Миланов да отбележи по всяко време. Макар и в не най-добрата си форма все още, Миланов е класен играч и очаквам именно той да изненада с удар отдалеч противника. Ако не сте сигурни на 100% в залога си, може да разиграете само сумата от кода за полагащия ви се sesame бонус.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!