Погба заменя Ройс в обложката на "ФИФА"

OFFNews 10 май 2017 в 15:10 2685 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба има вероятност да измести звездата на Борусия Дортмунд Марко Ройс от корицата на футболната игра "ФИФА", съобщава таблоидът "Сън".

Най-скъпият футболист в света може да се появи на обложката на новата FIFA 18, която ще излезе в началото на септември тази година. Това автоматично означава, че досегашното лице на играта Ройс ще бъде заменен.

Настоящият футболен сезон все още не е приключил, но изглежда, че вече се развиват мисли за развитието на един от гигантите във футболните конзоли. Играта остава една от най-популярните в световен мащаб и всеки футболист, който се появява на предната корица, се счита за огромно признание от страна на търговската марка.

В същото време Погба дефилира с новия екип за гостуване на "червените дяволи". Клубът представи екипировката като тя е вдъхновена от отбора от 1992-ра година, спечелил куп трофеи. Новият лик е по-тъмен от оригинала, но със същата шарка.

Освен Погба, екипът е промотиран още Андер Ерера, Хенрик Мхитарян и Давид Де Хеа. Оригиналната фланелка, произведена от Аdidas е с цена от 89.95 паунда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови