Пифа: Съществуването на ЦСКА 1948 е несериозно

OFFNews 08 септември 2018 в 12:39 4543 0

Снимка sportal.bg

Треньорът на вратарите на ЦСКА Ивайло Петров - Пифа определи като "несериозно" съществуването на отбора от Втора лига, който ползва абревиатурата на тима от Борисовата градина - ЦСКА 1948.

Проектът, който претендира за автентичност, доскоро беше воден от бившия капитан на ЦСКА Валентин Илиев, но той беше уволнен заради слабия старт на сезона. Пифа и Илиев са близки приятели от времето, прекарано в ЦСКА. Заставането на различни страни на барикадата обаче не е повлияло на дружбата им - просто двамата са избягвали да си говорят за футбол.

"Разбира се, че поддържам връзка с Вальо. Преди десетина дни се чухме. С него сме живели заедно три години в бунгалата на Панчарево. Окей - не си говорим за футбол.

Но не приемам да зачеркнеш някой човек така, той си има глава на раменете. Не може да си развалим приятелството заради това, че е избрал нещо, което на мен не ми харесва и обратното. Така че си поддържаме връзка. Даже ми каза, че е имал оферта от български отбор, но е отказал на този етап", сподели Пифа пред "Тема Спорт".

"За мен съществуването на този клуб (б.р. ЦСКА 1948) е несериозно. Нямам нищо против момчетата в отбора. Както каза и Мариян Огнянов - играчите трябва изхранват семейства. Но този клуб е напълно несериозен за мен. Не може отбор, който се бори за Първа лига да няма стадион, база, фенове.

Помните с ЦСКА, като бяхме в Трета лига с Ицо Янев и Владо Манчев, какъв празник ставаше във всеки град, в който гостувахме. А те сега като отидат някъде им се подиграват. Просто е безпредметно съществуването на този клуб", казва още Пифа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!