Отбор от Първа лига се разпада

OFFNews 15 декември 2021 в 14:09 2467 0

Отборът на Царско село е пред разпад и става все по-голяма вероятността да не стартира през пролетния полусезон в Първа лига. В момента тимът върви последен в класирането с актив от едва 11 точки, докато лидер е Лудогорец с 42.

За негативния сценарий разкри собственикът Стойне Манолов през миналата седмица, но през настоящата нещата започнаха да придобиват конкретни измерения. Някои от основните футболисти вече напуснаха. За последно днес това стори Лъчезар Балтанов.

Футболистът използва социалните мрежи, за да се сбогува и да благодари на Стойне Манолов и треньора Любослав Пенев за оказаната подкрепа.

"Искам искрено да благодаря на Царско село и лично на Стойне Манолов и Любо Пенев за това, че ми подадоха ръка в труден за мен момент. Съжалявам за положението, в което се намираше отбора в последните месеци и че се стигна до това.

Благодаря и на всички треньори и екипите им, с които работихме по време на престоя ми. Човек се учи цял живот и за мен е привилегия да срещам хора, от които да се уча. Вярвам, че понякога на една идея и трябва рестарт, за да се възроди по-успешна. Пожелавам за Царско село да се случи точно това!".

Пред напускане е и треньорът Любослав Пенев, разкри президентът на клуба Иво Андреевски.

“Водят се разговори, но няма нищо черно на бяло. Вариантите пред нас са два - или приключваме сезона сега, или доиграваме с юноши”, казва Андреевски пред Блиц.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови