Острието на Левски отново получи повиквателна за Кюрасао

OFFNews 29 септември 2019 в 12:24 1386 0

Нападателят на Левски Найджъл Робърта отново попадна в списъка на националния отбор на Кюрасао. През лятото холандецът избра да защитава цветовете на страната, в която е роден баща му.

Роберта бе повикан за двубоите от Лигата на нациите на КОНКАКАФ срещу Хаити. Първият мач бе спечелен с 1:0 у дома, а вторият завърши 1:1.

И в двете срещи Найджъл бе на скамейката, но така и не направи официален дебют. Сега той е в разширения състав за гостуването на Панама в приятелска среща на 10 октомври, както и за визитата на Коста Рика на 14 октомври от Лигата на нациите на КОНКАКАФ.

Снощи Робърта отбеляза своето шесто попадение с екипа на Левски от началото на сезона в Ефбет Лига. Нападателят се разписа в 27-ата минута на срещата между "сините" и Ботев Враца (3:1).

В класирането на голмайсторите за родното първенство, Найджъл заема 5-ото място. С 6 гола са и неговият съотборник Станислав Иванов и нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю. Едноличен лидер към момента е футболистът на Етър Даниел Младенов с 8 попадения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови