Новият треньор на Лудогорец обяви амбициозни цели

OFFNews 28 декември 2019 в 13:22 1492 0

Новият треньор на Лудогорец Павел Върба обяви целите, които си поставя начело на "орлите", както и причините да избере офертата на тима от Разград. Това той стори в ефира на Нова телевизия, собственост на боса на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Той сподели също, че е останал доволен от жребия за елиминациите в Лига Европа, който противопостави Лудогорец на италианския гранд Интер.

"Зарадвах се от този жребий в Лига Европа. Гледал съм няколко мача на Интер. Вярвам, че феновете ще останат доволни. Надявам се да си вземем поуките и положителното от тези 2 двубоя.пЛудогорец е кралят на българското първенство.

Осъзнавам, че никой няма да приеме второто място. Ако наистина стигнем до първото или второто място в групите на Шампионската лига, това ще е огромен успех. Ще видим. Класирането за груповата фаза е най-важно. Познавам сравнително добре българското първенство. Признавам си обаче, че не познавам всички отбори. Гледал съм Левски, ЦСКА и Лудогорец.

За нас шампионската титла е по-важна от Купата. Със сигурност няма да подценим мача с Левски за Купата.

Медиите в Чехия се притесняват от много неща. В Анжи бе подобно. Там повечето бяха чужденци. Качеството тук е малко по-различно.

Предвид факта, че осем играчи ще се върнат от наем, ще видим как ще се развият нещата. Няма да ви кажа имена. Всичко е въпрос на уговорки. Може да видим януари нови играчи.

Нещата са много прости и предначертани. Целта е да играем максимално офанзивно", сподели специалистът в предаването.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови